Charcuterie

Bacon 


Bloedpens


Blokpaté


Boerenkop 


Coppa d'olives 

Een Italiaanse delicatesse, gemarineerd in witte wijn en kruiden. Daarna wordt het 7 weken gedroogd. Ideaal voor bij het aperitief 

Filet d'anvers 


Filet de sax 


Gebakken kalkoenborst 


Gebakken paté


Gebakken rosbief 


Gebraad 


Gedroogde Angus


Gedroogde Rubia Gallega 


Kippenwit 


Kippenwit met asperges  


Lomo curat 


Mosterd spek 


Parijse worst 


Peperbacon 


Smoked and roasted


Vleesbrood


 Gedroogde Wagyu 


 Traag gegaard buikspek  


Pastrami 

Heerlijke huisgemaakte pastrami (rundvlees met een kruidenkorstje)

Gekookte lever


Gekookte tong


Gekookte uier 


Gerookt spek


Gerookte eendenborst 


Gezouten spek 


Grisson 


Hamblokje 


Hespenspek 


Hure de Lyon 


Kalkoen met zilveruitjes 


Kalkoensax 


Morta della 


Paardengerookt 


Panchetta 


Strassbourg 


Tortue


Vleesbrood met Italiaanse kruiden 


Carolus paté